Sprekerscoaching

Welke spreker is jouw grote voorbeeld? Obama, Oprah, Steve Jobs of misschien wel Frans Timmermans? Iedereen kent wel zo'n spreker die de sterren van de hemel speecht. Het lijkt alsof ze er voor geboren zijn. Niets is minder waar; daar zit een hele training achter. Je Beste Indruk zorgt dat jouw presentatie staat, zowel verbaal als non-verbaal. Wil jij dat ook?

Sprekers-kickstart

Moet je op korte termijn een presentatie of speech geven en heb je écht nog wat hulp nodig in de voorbereiding? Dan is onze sprekers-kickstart perfect voor jou. In maximaal drie sessies stomen we je klaar voor jouw spreekmoment. We geven je tips hoe je je verhaal nog scherper neerzet, leren je hoe je je presentatie non-verbaal ondersteunt en geven je tools om vol zelfvertrouwen op dat podium te staan. Kortom, een echte kickstart!

Sprekerscoaching op maat

Heb jij een verhaal dat verteld moet worden? Werk je toe naar een belangrijke presentatie en wil je dat deze tot in de puntjes is verzorgd? Je Beste Indruk zorgt ervoor dat jouw verhaal staat.

Vervolgens gaan we aan de slag met de presentatie van je verhaal. We leren je hoe je non-verbaal je verhaal kan ondersteunen en hoe je je verhaal op een authentieke en professionele manier brengt.

Speedcoaching

Heb je op korte termijn een presentatie of speech gepland staan en heb je écht nog wat hulp nodig in de voorbereiding?

Dan is onze speedcoaching perfect voor jou. In 1 tot 3 sessies helpen we jou de puntjes op de i te zetten in je verhaal en vol zelfvertrouwen je presentatie af te leveren aan je publiek.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Sprekerscoaching op maat

Heb jij een verhaal dat verteld móet worden? Werk je toe naar een belangrijke presentatie en wil je dat deze tot in de puntjes verzorgd is? Of wil je graag met gemak presenteren maar vind je het simpelweg nog té eng om dat podium op te stappen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met onze ervaring als TEDx sprekercoaches en trainers loodsen wij jou hier doorheen. We helpen je bij het overwinnen van eventuele spreekangst, leren je hoe je een krachtig verhaal schrijft én zorgen ervoor dat jij als een echte pro straks op dat podium staat.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Margreet en Iris zijn gepassioneerde vakvrouwen. Met enthousiasme brengen ze het beste in je boven en dat is nodig om een pitch echt goed neer te kunnen zetten. Hun geduld, de open dialoog en de gezamenlijke zoektocht om alles net nog beter te krijgen heeft geleid tot een resultaat waar ik trots op ben. Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking! Dank jullie wel!

Myrna van LaarOndernemer - Goodliving4all

Ik ben intens dankbaar voor de steun en hulp van Je Beste Indruk. Ik denk oprecht dat mijn TEDtalk niet zo goed gegaan zou zijn zonder hen. Mijn klavertje-vier-sleutelhanger hangt naast mijn bureau, als herinnering aan het plezier dat we samen gehad hebben, alles wat ik van hen geleerd heb, en alles wat ik nu kan. Topvrouwen!

Lili van BelleTEDxWomen Amsterdam spreker

Werken aan mezelf met Je Beste Indruk was echt een feestje! Haar spontaniteit, openheid en diepere motivatie om mij en mijn verhaal te begrijpen hebben me geholpen om een schitterende pitch neer te zetten. Fijn om te merken dat ze daarbij ook open staat voor feedback, wat de samenwerking alleen maar versterkt.

Adriaan KoddeOprichter In Between Cafe

Iris is een zeldzaam pareltje met een enorme passie voor het vak. Vanuit rust, geduld, bevlogenheid, gedegen vakkennis en enthousiasme is ze als geen ander in staat jouw verhaal naar boven te halen en je het vertrouwen te geven om jezelf echt als jezelf neer te durven zetten.
En dat is waar het voor mij om gaat. Authentiek zijn, hierdoor mensen raken en met ze verbinden. Iris kan dit als geen ander en is hierin voor mij onmisbaar geweest.""

Bert VerzijlExecutive coach & trainer