Speech- en storycoaching

Je moet het praatje houden tijdens het jaarlijkse personeelsevent of hebt een hele belangrijke presentatie die heel goed moet overkomen op je publiek. Wij schrijven je persoonlijke speech of presentatie of leren je hoe je die zelf schrijft. Dit alles natuurlijk met jouw persoonlijke sausje eroverheen. Je Beste Indruk: omdat een goed verhaal niet uit de lucht komt vallen.

Speechschrijven op maat

Geen zin en tijd om urenlang na te denken over wat je in je volgende presentatie of speech gaat zeggen en hoe je dat het beste kan vertellen? Je Beste Indruk schrijft de teksten voor je, indien gewenst met visuals. Dit alles natuurlijk met jouw persoonlijke sausje eroverheen.

Speechschrijfcoaching

Wil je graag zelf je speech schrijven, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij coachen je naar de ultieme speech of presentatie. Samen kijken we naar de boodschap die je wilt overbrengen. We helpen je om je verhaal zo te formuleren dat het impact heeft en tegelijkertijd echt jouw verhaal blijft.

Margreet en Iris zijn gepassioneerde vakvrouwen. Met enthousiasme brengen ze het beste in je boven en dat is nodig om een pitch echt goed neer te kunnen zetten. Hun geduld, de open dialoog en de gezamenlijke zoektocht om alles net nog beter te krijgen heeft geleid tot een resultaat waar ik trots op ben. Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking! Dank jullie wel!

Myrna van LaarOndernemer - Goodliving4all

Bevlogen, energiek, enthousiast en bovenal kwalitatief erg goed, was de coaching die ik van Iris (Je Beste Indruk) heb mogen ontvangen in aanloop naar mijn TED talk. Ze haalt vlot de essentie uit je verhaal en verbindt dit met diverse nuttige haakjes. Voor iedereen die een verpletterende speech of presentatie wil houden, kan ik Iris van harte aanbevelen!

Erwin KlappeCoach en Trainer

Iris is een zeldzaam pareltje met een enorme passie voor het vak. Vanuit rust, geduld, bevlogenheid, gedegen vakkennis en enthousiasme is ze als geen ander in staat jouw verhaal naar boven te halen en je het vertrouwen te geven om jezelf echt als jezelf neer te durven zetten.
En dat is waar het voor mij om gaat. Authentiek zijn, hierdoor mensen raken en met ze verbinden. Iris kan dit als geen ander en is hierin voor mij onmisbaar geweest.""

Bert VerzijlExecutive coach & trainer