Presentatietraining

Wil je dat jouw team beter pres(en)teert, dat jouw medewerkers comfortabel en zelfverzekerd elke presentatie aangaan en dat ze minder uren nodig hebben om zich voor te bereiden? De presentatietrainingen van Je Beste Indruk zijn een absolute gamechanger voor de presentatiecultuur binnen je bedrijf. Presenteren wordt leuker, efficiënter en doelgerichter.

Onze trainingen

Krachtig Pitchen

“It’s easy to make things complicated but it’s complicated to make things easy”.
Wat je vak ook is, overtuigend pitchen is een vaardigheid die voor iedereen van toegevoegde waarde is. Of het nu om een salespitch, investeringspitch of introductiepitch gaat, Je Beste Indruk leert je hoe je een doeltreffende pitch neerzet, zowel verbaal als non-verbaal.

Storytelling & Retorica

Wil je de presentaties van jouw medewerkers naar een hoger niveau tillen? Wil je dat hun publiek niet in slaap sukkelt, maar dat de boodschap van de presentatie ook daadwerkelijk aankomt?
Je Beste Indruk leert hen de kunst van overtuigen en vertellen. De presentaties in jouw bedrijf zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Zelfverzekerd presenteren

Je verhaal kan nog zo goed zijn, als je het niet overtuigend weet te brengen, bereikt het zijn doel niet. We besteden aandacht aan de non-verbale kant van je presentatie.
Je Beste Indruk geeft jouw medewerkers handvatten en een zelfvertrouwen-boost, waardoor ze voortaan doeltreffend en zelfverzekerd op het podium staan.

Omgaan met presentatieangst

Plankenkoorts, presentatieangst, podiumvrees; mensen die dit hebben, vinden het doodeng om op een podium te staan of voor een groep te presenteren.
Je Beste Indruk helpt jouw medewerkers hoe ze kunnen omgaan met deze angsten, zodat presenteren beter, makkelijker en leuker voor hen wordt.

Presenteren op video

Je wilt met je bedrijf zichtbaarder zijn met video. Vloggen is populair, maar vaak wat té informeel. Je wil voor je bedrijf net dat extra stukje inhoud toevoegen.
Je Beste Indruk leert medewerkers hoe ze video kunnen gebruiken voor de promotie van jouw bedrijf. We behandelen de techniek van video maken, verhaalopbouw en de non-verbale kant van presenteren op video.

Je Beste Indruk

Je Beste Indruk maak je niet zomaar. Dat vergt kennis, bewustwording en oefening. We focussen op non-verbale signalen, de juiste woorden en de juiste mindset.
Je Beste Indruk leert je medewerkers hoe zij een geweldige eerste indruk achterlaten en hoe ze een waardevolle connectie maken. Zo maak je van je eerste indruk, Je Beste Indruk.

Margreet en Iris zijn gepassioneerde vakvrouwen. Met enthousiasme brengen ze het beste in je boven en dat is nodig om een pitch echt goed neer te kunnen zetten. Hun geduld, de open dialoog en de gezamenlijke zoektocht om alles net nog beter te krijgen heeft geleid tot een resultaat waar ik trots op ben. Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking! Dank jullie wel!

Myrna van LaarOndernemer - Goodliving4all

‘Margreet en Iris hebben voor een groep startende ondernemers van onze bank een masterclass ‘Pitchen’ verzorgd. De goedlachse dames hebben de ondernemers op dynamische en vooral overtuigende wijze meegenomen in de kunst van het pitchen. Met praktische tips, goed gedoseerde theorie en aansprekende oefeningen zijn Iris en Margreet uitstekend in staat op een aansprekende wijze kennis over te dragen.
Een aanrader!

Jos van 't NoordendeRabobank Ridderkerk

Margreet regularly performs a training session called ‘Your Best Impression’, for all of Vibe Group’s (new) sales staff. I am very impressed by the quality of her training and the positive energy that she brings into the room.
With this training she completely nails the important subject of how one comes across to clients and candidates and how this can have a major impact

Egbert van BeurdenHR director - Vibe Group

Iris is een zeldzaam pareltje met een enorme passie voor het vak. Vanuit rust, geduld, bevlogenheid, gedegen vakkennis en enthousiasme is ze als geen ander in staat jouw verhaal naar boven te halen en je het vertrouwen te geven om jezelf echt als jezelf neer te durven zetten.
En dat is waar het voor mij om gaat. Authentiek zijn, hierdoor mensen raken en met ze verbinden. Iris kan dit als geen ander en is hierin voor mij onmisbaar geweest.""

Bert VerzijlExecutive coach & trainer