Ons Aanbod

Wij houden ons elke dag bezig met alles wat te maken heeft met verhalen. Dat gaat van het coachen van TEDx Sprekers tot het trainen van hele afdelingen binnen bedrijven op storytelling. Het is onze missie om mensen te laten zien dat zakelijk communiceren niet gaat om het spuien van cijfers en feiten, maar om verbinding zoeken met je doelgroep. Alleen zo kun je mensen inspireren en motiveren.

Storytellingtraining

Voor ondernemers en bedrijven die willen leren om mooie verhalen zo te vertellen dat ze ook daadwerkelijk aankomen bij de doelgroep.

Meer over storytellingtrainingen

Sprekerscoaching

Voor ondernemers die klaar zijn om uitzonderlijke sprekers te worden en voor professionals die hun presentatietechnieken naar het volgende niveau willen tillen

Meer over sprekerscoaching

Speech- en storycoaching

Voor professionals die hulp willen bij het creëren van de ultieme presentatie en voor mensen die hun bestaande presentatie willen verbeteren

Meer over speech -en storycoaching

Iris is een zeldzaam pareltje met een enorme passie voor het vak. Vanuit rust, geduld, bevlogenheid, gedegen vakkennis en enthousiasme is ze als geen ander in staat jouw verhaal naar boven te halen en je het vertrouwen te geven om jezelf echt als jezelf neer te durven zetten.
En dat is waar het voor mij om gaat. Authentiek zijn, hierdoor mensen raken en met ze verbinden. Iris kan dit als geen ander en is hierin voor mij onmisbaar geweest.""

Verzijl advies & trainingBert Verzijl

Practical. Inspiring. Breaking barriers.

Tommy Hilfiger EuropeParticipant of presentation training

Margreet en Iris zijn gepassioneerde vakvrouwen. Met enthousiasme brengen ze het beste in je boven en dat is nodig om een pitch echt goed neer te kunnen zetten. Hun geduld, de open dialoog en de gezamenlijke zoektocht om alles net nog beter te krijgen heeft geleid tot een resultaat waar ik trots op ben. Ik kijk met heel veel plezier terug op onze samenwerking! Dank jullie wel!

Goodliving4all Myrna van Laar

Margreet is incredibly inspiring and really knows how to connect. She gave us one of the best days we have ever had as a team

Tommy Hilfiger EuropeParticipant of presentation training

‘Margreet en Iris hebben voor een groep startende ondernemers van onze bank een masterclass ‘Pitchen’ verzorgd. De goedlachse dames hebben de ondernemers op dynamische en vooral overtuigende wijze meegenomen in de kunst van het pitchen. Met praktische tips, goed gedoseerde theorie en aansprekende oefeningen zijn Iris en Margreet uitstekend in staat op een aansprekende wijze kennis over te dragen.
Een aanrader!

Rabobank RidderkerkJos van 't Noordende

Margreet regularly performs a training session called ‘Your Best Impression’, for all of Vibe Group’s (new) sales staff. I am very impressed by the quality of her training and the positive energy that she brings into the room.
With this training she completely nails the important subject of how one comes across to clients and candidates and how this can have a major impact

Vibe GroupEgbert van Beurden

Werken aan mezelf met Margreet was echt een feestje! Haar spontaniteit, openheid en diepere motivatie om mij en mijn verhaal te begrijpen hebben me geholpen om een schitterende pitch neer te zetten. Fijn om te merken dat ze daarbij ook open staat voor feedback, wat de samenwerking alleen maar versterkt.

In Between CafeAdriaan Kodde

Margreet is incredibly inspiring and really knows how to connect. She gave us one of the best days we have ever had as a team

Tommy Hilfiger EuropeParticipant of presentation training

The trainer was awesome. This is the type of training that everyone will get benefit from but it worked so well as she connected us all as a group. Everyone opened up and this was really down to her encouraging nature and style.

Calvin Klein EuropeParticipant of presentation training

New aspects to "traditional training"; tips and tricks to bring a "story" across as interesting, engaging and fun for the audience (even on "dry" topics)

PVH EuropeParticipant of presentation training

Margreet verzorgt een workshop "Krachtig Pitchen". Zij deed dit voor een groep van 8 mensen. De opzet was vlot, dynamisch en veilig. Ook mensen die moeite hadden met spreken voor een groep vreemde mensen wist ze mee te laten gaan en vele malen hun pitch herhalen. Net zolang tot deze met overtuiging kon worden overgebracht. Een aanrader!

OrdinaSanne Pasveer

Bevlogen, energiek, enthousiast en bovenal kwalitatief erg goed, was de coaching die ik van Iris (Je Beste Indruk) heb mogen ontvangen in aanloop naar mijn TED talk. Ze haalt vlot de essentie uit je verhaal en verbindt dit met diverse nuttige haakjes. Voor iedereen die een verpletterende speech of presentatie wil houden, kan ik Iris van harte aanbevelen!

Klappe TrainingErwin Klappe

Wat een energie krijg je van die 2. Heel professioneel, met veel humor en liefde. Ik kan het iedereen aanraden!

Love your BodyElisa Schipper

Met veel enthousiasme en heel eerlijke feedback hebben Margreet en Iris mij geholpen om mijn pitch te professionaliseren. En het effect gaat verder dan alleen de pitch, je leert in korte tijd zoveel over jezelf dat ik ook tijdens een presentatie bij een klant merk dat ik veel zekerder ben over hoe ik overkom en ook daar een betere indruk achterlaat.

LivingStatsRachel Gerads

I loved every second of the workshop. Margreet and Iris bring so much knowledge and experience that it becomes easy to formulate an authentic pitch.

CoachHennia Cheour

Teksten herschrijven, ademhaling, visualisaties, methodes om mijn tekst te leren,... Ze kunnen het allemaal. En ze kunnen het ook nog eens geweldig uitleggen. Ik ben intens dankbaar voor hun steun en hulp, en denk oprecht dat mijn TEDtalk niet zo goed gegaan zou zijn zonder Je Beste Indruk.

Lily van BelleTEDxWomen spreker

Personal, surprising, practical and fun

Calvin Klein EuropeParticipant of presentation training