Ons Team

Wij zijn Je Beste Indruk. Vol overgave zijn we elke dag bezig met alles wat met communiceren en presenteren te maken heeft.

We werken met een netwerk van specialisten, die helpen om jouw beste indruk nog beter en completer te maken. Je Beste Indruk maak je natuurlijk niet zomaar.

Iris Barzilay

Story-, Sprekers- & Videocoach

“Ik vind het heerlijk om mensen iets te leren, hen te helpen de woorden te vinden om pakkend en concreet te zijn in hun pitch, speech of presentatie. Een verhaal is een spel, een ritme, en dat probeer ik mensen in te laten zien. Als iemand zijn of haar missie, passie of doel ook echt daadwerkelijk kan overbrengen op het publiek, dan ben ik trots.”

De Beste Feitjes:

Leeftijd: 36
Was vroeger: journalist
Houdt van: spelen met tekst, film en fotografie, reizen en mensen die mooie dingen voor deze wereld doen.
Favoriete quote:

“Better an ‘oops’, than a ‘what if’”

Het team over Iris:

“We genieten het meest van de verbaasde gezichten van onze klanten als Iris hun, soms onduidelijke, verhaal in één klap omzet in haarscherpe, kant-en-klare zinnen. Ze graaft net zolang totdat ze de kern van iemands verhaal én persoonlijkheid naar boven heeft gehaald.

Iris is ook een kei in het aanbrengen van structuur in iemands verhaal. Hoe neem je je publiek mee in je verhaal, wanneer zoom je in, wanneer laat je mensen zelf even nadenken over iets? Ze leert onze sprekers hoe ze de hele presentatie blijven boeien. Nadat ze met haar hebben gewerkt zijn ze écht in staat om te inspireren.

Naast een geweldige story en video coach is Iris de stabiele rots van Je Beste Indruk. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en brengt structuur aan in het, soms chaotische, leven van het ondernemen. Zonder Iris waren we nooit zo succesvol geweest!”

Onze specialisten

Je Beste Indruk_Partners_Anneriet Nubé
Anneriet Nubé

De stemcoach

Het is belangrijk dat jouw kwaliteit en professionaliteit doorklinkt in je stem. Anneriet zorgt dat onze sprekers goed met hun stem omgaan. Ze zorgt dat sprekers duidelijk verstaanbaar zijn voor het publiek en dat met minder inspanning. Wij willen natuurlijk ook dat je stem zo lang mogelijk meegaat!

e Beste Indruk_Partners_Trudy Nabuurs
Trudy Nabuurs

De kledingspecialist

Wat je draagt tijdens een presentatie heeft een groot effect op de indruk die je achterlaat bij je publiek. De kleuren, vormen en accessoires die je draagt moeten overeenkomen met het verhaal dat je vertelt. Trudy zorgt dat ook dit aspect van communicatie wordt belicht.